Svullen!

Nu är jag lugn igen efter det jag stressat upp mig angående vattkopporna. Maken är fortfarande väldigt dålig så jag får gå själv på ultraljudet imorgon, men jag har en helt fantastisk svärmor som skjutsar mig till kliniken och sen tillbaka till jobbet. 
 
Hoppas att jag inte måste spruta så många dagar till för jag är fruktansvärt svullen! Kan inte ha mina byxor knäppta och magen ser ut som om jag är flera månader in i en graviditet. Antingen har det växt massor eller så har jag samlat på mig mycket vätska. 
Är det någon annan som har upplevt detta? 
 

Kommentarer
Postat av: Emma

Pratade precis med en vän om detta som gått igenom samma sak.
Jag är så jädra svullen, känns som du skrev att man varit gravid ett par månader. Sen så har jag även gått upp två kg ( på typ 3 dagar utan belägg för att egentligen kunna ha gjort det) Har inte direkt ont men ja det är jobbigt att va så svullen och mjukisbyxorna är min sanna vän nu.

Svar: Imorgon blir det leggins och klänning, vad bra att andra också går runt och är svullna. Jag har gått upp 1,5 kg sen jag började spruta och jag ligger väldigt stabilt i min vikt annars. Kram
K
Mot ett liv

2013-02-21 @ 18:30:36
Postat av: Tilda

hej ivf:are

jag gjorde ivf i november 2011 och blev med barn på första försöket:) vi hade 20 äggblåsor, fick ut nio ägg fem befruktades och endast ett gick att använda men det var ett guldägg som idag är 6 månader:)
jag var jättesvullen och fick köpa nya byxor, svullnaden gick över till gravidmage som nu försöker tränas bort;) jag vet precis hur du känner och vad du har att se fram emot;) om du vill ventilera eller bara skriva av dig med någon så ställer jag gärna upp, kan vara skönt att prata med en tjej och inte alltid mannen sin;) kram och lycka till

Svar: Hej, Vad underbart att läsa en så fin historia. Hoppas att vi får ut några bra ägg i alla fall :-) lär väl få veta oddsen imorgon, vet inte om jag vågar fråga hur många blåsor där är. Vad skönt att det inte bara är jag som inbillar mig min svullenhet.

Tack så mycket för det fina erbjudandet! Kan faktiskt vara skönt att ventilera med någon som vet precis hur du känns med alla hormoner och liknande.
Kram
K
Mot ett liv

2013-02-21 @ 18:32:37
Postat av: Tilda

åh vad spännande med allt vad du har framför dig:) jag var riktigt rädd för själva äggplocket men det går ju fort och smidigt och morfin är ju rätt trevligt ibland:) jag frågade enligt min man doktorn om han hade fler drinkar jag kunde få:) så lite lullig vart jag tydligen haha. Du har min mail va om du vill snacka eller om du har frågor som du inte vill ställa på bloggen. För mig hjälpte det att prata om allt man gör, analysera och hoppas... något som inte alltid killar gillar att göra varje dag;)

Svar: Ja, jag har din mejl :-) Jag är faktiskt inte så rädd inför äggplock, det kanske kommer. Vågar inte ta ut rädslan i förskott, vill ha ett datum först innan jag börjar oroa mig. Haha, drinkar, den var bra den. Jag tar lite för givet att man får bra smärtlindring :-)
Jag har en kraftig tendens till att analysera sönder allt och bekymra mig över minsta lilla. Jag målar gärna upp det värsta scenariot, tex att det bara är de två stora blåsor vi sågs i tisdags dom växter och inga av de mindre, eller att alla mina blåsor saknar ägg.

Ska inte skriva en hel utläggning här, kommer garanterat en uppdatering imorgon.
Kram
K
Mot ett liv

2013-02-21 @ 19:20:46
Postat av: Mary

Jag hade sex ägg som plockades och sista dagarna kunde jag inte sitta med knäppta byxor, det tog emot helt och hållet. Det tog emot ända upp mot revbenen, kändes som att allt trycktes uppåt. Det är nog både äggblåsorna och vätska. Tänk dig att du ha flera bollar i magen som är runt 2cm i diameter. Som cocktailtomater :-)

Svar: Jag känner mig som en boll. Haha, cocktailtomater det var en bra liknelse. Kram
K
Mot ett liv

2013-02-22 @ 08:24:02
URL: http://saintmaryslog.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0