barnvagnsdjungeln

Tyckte att vi var ute i nästan för god tid när vi körde för att titta lite på barnvagnar efter jobbet. Kom in i affären och det är som att kliva rakt in i en djungel av vagnar. Vi tyckte ändå att vi skalat ner vad vi ville ha ganska så mycket, inga svängbara hjul, man ska kunna ha både sitt och liggdel, den ska vara bekväm att köra för både mig och maken och den ska gå att packa in i bilen. Trots detta fanns det olka modeller att välja mellan. Vad ska man ha för tillbehör, vilken färg, går vi mycket eller kör mycket bil?
 
Efter 45 min med försäljaren som förklarade både det ena och det andra, provkörning och provlastning in i bilen så kom vi fram till en modell som vi bada gillar och som inte är allt för stor. Jag som trodde att vi var ute i tidigaste laget fick höra att om vi ville få vår vagn i färgen vi önskar så ska vi beställa efter semestern, i augusti. Detta eftersom att de nya färgerna och modellerna för 2014 släpps precis innan semestern börjar. Helt plötsligt blev det inte lika gott om tid kvar. 
 
Allt i den här bebisvärlden vi nu sakta med säkert vågar sätta vår fot i är helt ny för oss. Vi har ju inte ens låtit oss våga drömma och titta innan, för det gör ju så ont att bli besviken. Men nu provar vi en liten bit i taget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0