Överstimulering?

Funderar på om symptomen jag har är överstimulering. Det är ju så jobbigt att biverkningarna av Lutinus, symptomen på graviditet och symptomen på överstimulering är precis samma. Vem har hittat på det dumma.
Ska höra med kliniken när jag ringer imorgon, hoppas verkligen att det inte är överstimulering för jag har hört och läst att de som blivit överstimulerade har blivit sjukskrivna i flera veckor.

Kommentarer
Postat av: Tove

Håller tummen hårt för er! Kram å Lycka Till

Svar: Tack! Det verkade som era tummar hjälpte :)Kram
K
Mot ett liv

2013-03-13 @ 21:26:18
URL: http://www.solblogg13.devote.se
Postat av: A

En överstimulering behöver inte vara så farligt :-) Jag blir överstimulerad varje gång vid ivf. En gång blev jag dålig, det märktes väldigt väl. Jag fick en stor kulmage, väldigt ont och hade svårt med andningen. Det var grad 2, av 3.

Man blir oftast överstimulerad efter ivf om en graviditet uppstått. Jag håller mina tummar :-)

Kram!

Svar: Oj, jag har varit lite svulle sen ÄP, men nu har det blivit märkbart värre, stor mage (5 månaden minst!) onda magmuskler och jobbigt med djupa andetag. Är inte anfådd eller så. Vad fick du göra åt det? Bara vänta ut det eller fick du någon form av behandling?Kram
K
Mot ett liv

2013-03-13 @ 23:14:38
URL: http://www.hjartatbloder.bloggplatsen.se
Postat av: Antara

Lycka till idag!
Kram

Svar: Tack! Det gick vägenKram
K
Mot ett liv

2013-03-14 @ 07:58:35
URL: http://utanegetbarn.blogspot.com
Postat av: Linda

Jag blev ju överstimulerad,tror dock att jag blev ordentligt överstimulerad. Jag hade jätte ont i magen efter äggplockningen och jag blev JÄTTE svullen om magen. Jag såg höggravid ut. Till en början gick jag som en banan,helt böjd,jag kunde inte räta upp mig för det gjorde så ont i magen. Jag kunde inte sitta heller utan låg mest med en värmekudde på magen. Till slut fick jag så ont att kliniken tyckte att jag skulle uppsöka sjukhus. På sjukhuset konstaterade dom att jag hade massor med vätska i magen och att man äggstockar var huge! Dom ville dock inte lägga in mig utan jag fick åka hem och "vänta ut det hela" på att det skulle bli bra. Minns inte hur lång tid de tog dock.

Hoppas allt går bra idag då du ska göra testet,håller tummarna för er! Kram

Svar: Oj, det låter inte kul. Jag ser också höggravid ut och har bara ont när jag böjer mig eller drar djupa andetag. Gissar att du fick sjukskriva dig då. Jag gjorde det idag för säkerhetsskull. Ska ringa kliniken och höra vad dom säger om det hela, samt att meddela resultatet :)Kram
K
Mot ett liv

2013-03-14 @ 08:01:29
Postat av: Fiffig

Jag håller tummarna så för dig idag!!
Kram

Svar: Tack! Det hjälpte :)Kram
K
Mot ett liv

2013-03-14 @ 08:09:06
URL: http://fiffig.bloggo.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0