Barnvagn

Mamma kar varit nere och hälsat på idag, och hon ville gärna att vi skulle åka och titta på barnvagnar. Själv tycker jag kanske att det är lite för tidigt för det men man kan ju alltid titta. Det känns fortfarande overkligt att gå och titta på bebissaker till oss själva, det känns fortfarande som om vi tittar till någon annan.
Vi hittade faktiskt en vagn som vi båda gillade av märket crescent. Maken var dock mer intresserad av att titta på alla star wars leksaker som han kan köpa om det blir en pojke.
Vi är ju ute lite för tidigt, men dry är så mysigt att för en gång skull få lov att gå och titta på saker till sitt eget barn som vi har längtat så fruktansvärt efter. Imorgon är det dags för kub-ul, hoppas att det går bra, är lite nervös.

Kommentarer
Postat av: SH

Det är aldrig för tidigt att börja titta och jämföra :)
vi började jämföra barnvagnar i vecka 15 redan, fast vi köpte inte våran barnvagn fören denna vecka.

Barnvagn och bilstol är det vi la ner mest tid på att kolla på (känns som det viktigaste).

Svar: Inte bara vi som är tidigt ute alltså. Vi känner också att dom två sakerna är viktigast men tycker bilstol verkar så svårt. Kram
K
Mot ett liv

2013-05-12 @ 17:59:57
Postat av: Anonym

Nä. Vore ju fruktansvärt om en flicka fick star wars saker.. Eller?

Svar: Inte alls, men kanske lite tidigt att titta på det nu oavsett ;-) Kram
Mot ett liv

2013-05-12 @ 22:13:27
Postat av: Libra

Lycka till på KUB. :)
Kram

Svar: Tack :-) Kram
Mot ett liv

2013-05-12 @ 23:29:17
URL: http://www.minbebis.com/blogg/libra/
Postat av: SH

Vi hittade en kanon bil stol. det är en "väx i up i bilstol" som vi kan använda i ca 6-7 år. De är visserligen dyra som attans, men om man tänker på det så är det inte så mycket per år.
Det kanske finns något liknade i Sverige med. Vi har lånat bäbisar från makens bror och kollat hur dom sitter i den osv, och det är helt guld :) Rekomenderas varmt.



http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Travel-and-Pushchairs/Car-Seats-and-Boosters/Group-0-1-and-2/Joie-Stages-Carseat-in-Midnight(0100430)?cm_mmc=Google-_-ProductListingAds-_-NA-_-Joie%20Stages%20Carseat%20in%20Midnight&gclid=CIyytKzhkrcCFZIPtAodTlEA_A

Svar: Tack för tipset, ska kolla upp det. Är ju lättare att få lite rekommendationer än att fråga i affären.Kram
K
Mot ett liv

2013-05-13 @ 11:25:51
Postat av: Önskan om ett barn

Åh så spännande med RUL idag, håller alla tummar!! Och mysigt att börja spana på barnvagn, vi har också börjat kolla runt på barnsaker.

Och precis som du säger, det känns så overkligt att man börjar kolla runt till sin egna bebis! :) Kram

Svar: Tack, knodden var så fin. Kan knappt vänta tills vi får se den nästa gång. Man blir lite beroende. Jag hade kunnat köpa en massa saker nu men det får vänta lite till, men planera kan man ju :)Kram
K
Mot ett liv

2013-05-13 @ 14:12:27
URL: http://onskanomettbarn.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0