sprutor

Det var längesen jag skrev något här på bloggen men dagarna bara försvinner och jag njuter massor av att vara hemma med F. Har lärt känna några andra mammor så det blir mycket träffar med shopping, fika och barnvagnsbio.

Idag har varit en händelserik dag. F blir tre månader och då var det dags för första vaccinationen. Jag tyckte det var jättejobbigt för det gör så ont att se sin älskade få ont. Hon var jätteduktig men blev väldigt ledsen efter spruta nummer 2 med det gick över med lite vyssande och kramar. Sen bjöd ju mitt lilla charmtroll sköterskan ett jättestort leende. Nu ikväll har hon varit hängig och haft lite feber. När hon började gråta för att hon fick ont gav jag henne en Alvedon och nu sover hon gott för natten. Hoppas att hon mår bättre imorgon.

Alla hjärtans dag

Denna dag när allt ska vara perfekt och alla ska vara kära och gå ut på restaurang. Jag och F åkte och handlade present från henne till pappa.
När han kom hem från jobb hade han köpt en bukett med mina favoritblommor, gerbera och tulpaner <3.

Jag lagade en god middag som vi sedan åt i skift och halvkallt, måste säga att det var den bästa alla hjärtans dag jag varit med om. Vi firade också att den 13/2-13 började vi behandlingen dom ledde fram till det vackraste vi har.

sovnatt

Ett nytt begrepp i vårt nya småbarnsliv. Det som många pratar om har nu hänt även hos oss, lill-skruttan har sovit hela natten utan att vakna för mat, hon somnade 20.30 och vaknade 04.30. Det blev en tidig morgon men det gör inget. Hon var vaken 1,5 timme för att sen somna igen. Jag har upptäckt att jag gillar morgonen, istället för att sova nu när hon sussar så sött i vagnen kryper jag upp i soffan med en kopp kaffe och en filt framför nyhetsmorgon. Idag ska vi till BVC för ett mammasamtal. Trots det har jag några bajsfrågor jag måste ta upp, det är så kul att å mycket av ens tid nu handlar om bebisbajs

RSS 2.0