Napphållare

Nu när våren börjar komma har jag bytt ut mitt virkningsprojekt från mössor till napphållare. Tycker att de blir så söta och går ganska så fort att göra så det är perfekt sysselsättning när F sover. Kommer att bli en del så att jag kan matcha till olika kläder ;-).
Hus

Nu vill vi ha hus, jag saknar trädgård att fixa i och börjar bli väldigt trött på att dra vagnen upp och ner för trapporna. Har varit och tittat på ett hus idag som vi blev väldigt sugna på. Tyvärr var det väldigt många och tittade på det så vi får se om vi kan få det.

Det händer då mycket nu, som tur är har mannen tagit semester imorgon och på fredag. På söndag är det dop och sen på måndag kommer fotografen för att ta bilder på lägenheten till försäljningen så nu när skruttan somnat på kvällarna roar vi oss med att plocka undan och göra fint. Tar en liten bit i taget.

träff med ivf-föräldrar

Träffade i söndags några andra tjejer från föreningen barnlängtan som också har barn som blivit till vi ivf. Har träffat några av dom innan förra sommaren när F låg i magen. Det är så skönt att träffas och surra om allt och speciellt barn och ivf, erfarenheter och kommande syskonförsök. Kan verkligen rekommendera att träffa andra. Är man med i barnlängtan kan man höra med sin lokalförening och kanske därigenom få kontakt med andra i sin närhet.
Hoppas att det inte går lika lång tid till nästa gång.

RSS 2.0