Slut på julen

Nu är allt julfirande slut för detta året, vi har åkt runt till massor med folk vilket har varit både härligt men samtidigt jobbigt. Freja har haft svårt att komma till ro när en massa för henne okända människor vill hålla och prata med henne. Samtidigt har det varit det mest underbara jul någonsin, jag har njutit i stora drag när ja suttit och ammat samtidigt som julklapparna delats ut. Såklart fick Freja flest och finast julklappar, nästan allt hon önskar sig och lite till.

Så nu ikväll ska vi bara mysa ner oss alla tre och katterna i soffan och titta på film, för om bara några dagar ska vi fira in det nya året.

Kommentarer
Postat av: Mary

Åh, exakt så har det varit för Einar med. Vi har haft våra föräldrar på besök i omgångar och även om det naturligtvis är helt fantastiskt att Einar fått träffa släkt under jul och nyår så har det varit lite jobbigt med alla intryck. Kan nästan längta till januari när det är vardag och bara vi tre igen. Kram!

Svar: Ja, man känner sig ganska nöjd med släkten nu. Även om mannen börjar jobba i januari så ska det bli ganska skönt att få till någon vardag. Kram!
Mot ett liv

2013-12-28 @ 22:13:28
URL: http://saintmaryslog.wordpress.com
Postat av: Fertilitetsresa

Mys på!! Gott slut & Nytt önskar jag er!!

Svar: Tack detsamma! Önskar er ett fortsatt bra 2014?Kram!
Mot ett liv

2013-12-30 @ 15:53:25
URL: http://fertilitetsresa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0