Baby box

Igår hämtade maken ut den gratis beby box jag skickat efter, blev faktiskt förvånad över att det var så mycket saker i den. Hade förväntat mig någon kräm, tidning och lite reklam. Men detta var vad som fanns i den.
 
 
Så jag ska nog gräva ner mig i någon av tidningarna ikväll och se om det står något kul. Maken blev väldigt glad att det faktiskt fanns med en enbart för honom.

Kommentarer
Postat av: Miffe78

Jag har faktiskt också vågat handla de första kläderna, läkaren såg en navelsträng på ultraljudet och något annat "som inte var en navelsträng"... Så vår son ska få en lillebror! Gick in på KappAhl och blev helt kär i deras Newbie-kollektion, så söta kläder! Det blev tre små set.

Var har du förresten skickat efter baby-boxen? Såg spännande ut!

Svar: Vad härligt och grattis!! newbie är en så söt kollektion, ska också handla där till vår lilla tjej. Babykläder är ju bara helt underbara. Baby-boxen skickade jag efter på nätet, det är apoteksgruppens så på deras hemsida är det bara att beställa och sen hämta på ett av deras apotek. Gillar verkligen de självlysande napparna som kom med :-)
Kram
Mot ett liv

2013-07-13 @ 09:45:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0