Kunde inte hålla mig

Kunde inte hålla mig längre, speciellt inte nu när vi börjat jaga barnvagn.
 
 
Nu är det mindre än två veckor kvar till RUL, kan inte hjälpa att jag blir lite nojjig igen. Sen kan jag inte känna knodden alls, även om jag koncentrerar mig. Jag vet mycket väl att många inte känner något förrän efter v 20, men andra känner i v 16, och nu är vi i v 18. Kalla mig knäpp.
 

Kommentarer
Postat av: Antara

Jag köpte samma tidning ;)
Tyckte dock att det var en tunn tidning, men men.,.
Jag tror starkt att allt kommer att gå jätte bra på RUL och ni kommer se en fin och frisk bebis som sprattlar för fullt.
Jag håller mina tummar
Kram

Svar: Vi, eller mest jag (som är den nojiga) har bestämt mig för att det ska gå och se bra ut :) Längtar så efter knodden. Tack för dina tummar :)Kram
K
Mot ett liv

2013-06-12 @ 22:11:35
URL: http://utanegetbarn.blogspot.com
Postat av: Miffe78

Med sonen kände jag inte honom sparka förrän i v. 20 någonting, hur mycket jag än kände efter :). Nu tycker jag att jag redan har känt lite fladder (v. 15). Det är lättare när man vet hur det ska kännas, annars missar man det lätt. Men du ska se att du snart känner den första kicken och det är en helt underbar känsla!!!

Svar: Har fått höra från många att det dröjer lite längre med första barnet, men jag tror faktiskt att jag kände knodden i morse :)Kram
K
Mot ett liv

2013-06-13 @ 07:56:28
Postat av: Karin

Åh en gravidtidning!! Som man har sneglat på dem i hyllorna i åratal. Som förbjuden frukt! Jag blir så ledsen över din oro. Jag klandrar eller ifrågasätter den inte, det är inte ett dugg konstigt med tanke på vägen mot din graviditet men jag känner mig ändå ledsen för att du behöver känna oro. Jag hoppas att du får möjlighet att koppla av och njuta efter nästa titt. Du har ju kommit så himla långt. Du ska ha barn. Fantastiskt!

Kram

Svar: Det har känts så för mig med, men nu tar jag små steg in i den nya världen, just för att lära mig att inget händer bara för att man är lycklig och ser framåt. Jag är mycket lugnare nu än i början så det går framåt :)Kram!
K
Mot ett liv

2013-06-13 @ 17:03:08
URL: http://villbli3.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0