Hormoner

Nu har hormonerna gått mig åt huvudet. Idag har jag till och med gråtit på jobb då jag blev så arg på min ena kollega så att det bara svämmade över när jag skulle säga ifrån. Blev ännu argare på mig själv för att jag inte kunde vara arg utan att tårarna kom. 
 

Kommentarer
Postat av: Mary

Oj, vad jobbigt det måste vara att inte kunna känna kontroll över känslorna. Jag förstår att det kändes bedrövligt att börja lipa när man blir arg. Gissar att det bara är för mig att vänta in den där hormoncocktailen som är på väg och hoppas på det bästa. KRAM!

Svar: Ja det är jobbigt, men det är liksom bara att gilla läget, nu har jag gråtit på jobbet så nu är ju det gjort i alla fall. Vänta du bara ;) den kommer snart till dig med, den här underbara cocktailen.
Kram
K
Mot ett liv

2013-04-10 @ 07:59:09
URL: http://saintmaryslog.wordpress.com
Postat av: SH

Oh oroa dig inte för mkt för det, bättre att få ut tårarna/känslorna än att hålla dom inne :)

För ett par veckor sen tyckte jag att det var helt normalt att gråta en timme för att mjölken var slut - slutade med att mannen fick gå och köpa ny mjölk, när han kom hem igen hade jag somnat på soffan och när jag vaknade ville jag inte alls ha mjölk, mannen var inte helt imponerad haha..

Svar: Kan tänka mig att han inte var det, men det är ju deras lott, haha. Tror att min kollega blev en aning förvånad över att jag bara började spontangråta men men det kunde ju inte jag hjälpa.Kram
K
Mot ett liv

2013-04-10 @ 11:05:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0